Gestió de comandes

Cal que tothom qui faci comanda estigui dona’t d’alta com a mebre de la Xarxa ECO (a la web www.xarxaeco.org, a la part dreta, “Alta en la Xarxa ECO”) per tal de poder obtenir les cistelles en intercanvi.

Per fer la comanda setmanal, haureu d’esperar a rebre un correu que dirà que els productes estan actualitzats i que podeu fer la comanda. Les comandes es podran fer a partir del dilluns a les 14:00 hores, fins al dijous a les 09:00 hores.

L'horari de recollida de les comandes és el divendres, de 17:00 a 19:30 hores, però hi haurà possibilitat de recollir-los també els dijous a la tarda o el cap de setmana, sempre que el rebost estigui obert perque s'hi organitzi alguna activitat. Per tant, estigueu atents a la programació setmanal d'activitats.

Pagament de les comandes

La comissió de gestió de l'ECOrebost farà setmanalment els càrrecs al CES que es corresponguin amb les comandes lliurades. Així doncs, el pagament de productes de l'ECOrebost només es podrà fer amb moneda social o intercanvi directe per altres productes o serveis previament acordats.

En el cas que per determinades raons (falta de temps per intercanviar, etc) no es pugui pagar en ecos, hi ha l’opció d’aportar al grup de consum aquells productes que encara no hem trobat en intercanvi i s’han de seguir pagant en euros fora de la Xarxa ECO (aportant aquests productes es rebrà el mateix valor en ecos, és el que es coneix com a descapitalització).

Avís:

Tots els productes de l'ecorebost s'ofereixen en intercanvi, per tant no es pot considerar com una activitat de compra-venda. És responsabilitat de qui fa la comanda comprovar el bon estat dels productes, en cap es pot traslladar la responsabilitat a productors o col·laboradors.

Transport

Les cistelles s'han de recollir personalment al local social de l'ECOrebost de Valls:

C/ Sant Oleguer, 3
43800 Valls

Confecció de cistelles

L'equip de gestió del rebost revisarà setmanalment l'stock de productes i reservarà els productes de les comandes rebudes des del web.

Cadascú es confecciona la seva cistella de manera autònoma. Cal que porteu l'albarà de la vostra comanda imprés, per confirmar els productes que heu reservat. 

Informació de contacte

Correu electrònic: gestiorebostvalls@xarxaeco.org